Aqua Gustus

Vårt nya märke – Aqua Gustus 

En helt naturlig smaksättning för vatten, stilla eller kolsyrat. Du kan jämföra den med en flaska smaksatt vatten du köper i matbutiken. Men denna består endast av frukt, bär, örter, kryddor och blommor! Inga tillsatser och artificiella ämnen över huvud taget. Den innehåller inget socker eller andra sötningsmedel utan bara boostad med vitaminer & mineraler. Jag tycker överhuvud taget inte om stilla vatten men med denna smaksättning kan jag dricka fler flaskor! Min favorit är smaken jordgubb, rabarber & ingefära.

Känner du dig seg och trögtänkt kan det bero på att du dricker alldeles för lite vatten. Din koncetrationsförmåga & koordination försämras när din kropp är uttorkad. Om din kropp inte har en tillräcklig mängd vatten så ”lånar” den från blodet istället. Detta minskar då istället syresättningen & du blir tröttare.

Alla våra slemhinnor i näsan, halsen & munnen behöver en bra mängd vatten frö att inte torka ut. Om slemhinnorna inte har en tillräcklig mängd så blir de mer mottagliga för infektioner som förkylningar & halsfluss.

En vuxen människa består av 60% vatten. Vatten är nämligen vårt lösningsmedel & transporterar proteiner, kolhydrater & salter till rätt ställe.

Produkten som får dig att dricka mer vatten

© Copyright - Hudvårdskompaniet