Behandlingsmeny

Hos oss skräddarsyr vi alltid behandlingarna efter just din huds behov.
Vi vet vad som är bäst för din hud!

Höstbehandlingar

För dig som vill unna dig något extra i höst till bättre pris så har vi valt ut de bästa behandlingarna för just de.

 • Höst-Ansiktsbehandling 45 min
  655 kr
  • Just nu 655 kr
  • Ordinarie 795 kr

  En behandling för dig som vill lugna, återfukta & ge ny lyster till huden!

  Huden rengörs, hudanalys utförs, peeling, vår lugnande massage med härliga produkter, mask & avslutande produkter. Alla våra behandlingar anpassas efter just din hud.

 • Höst Fotbehandling
  690 kr
  • Just nu 690 kr
  • Ordinarie 890 kr

  En behandling som ger dig fräscha fötter efter sommarens alla utmaningar! Inleds med ett mjukgörande fotinpackning, därefter peelas foten med vår bästa peeling från Lovaskin. AHA peeling appliceras på förhårdnader som även filas, liktornar avlägsnas. Naglar och nagelband ses över. Fotmassage och en fuktgivande fotmask samt lackning av naglar. Behandlar ej fotsvamp.

 • Höst Fotbehandling + Shellac
  790 kr
  • Just nu 790kr
  • Ordinarie 1090 kr

  En behandling som ger dig fräscha fötter! + Vårdande shellac som håller i 6 veckor! Inleds med ett mjukgörande fotinpackning, därefter peelas foten med vår bästa peeling från Lovaskin. AHA peeling appliceras på förhårdnader som även filas, liktornar avlägsnas. Naglar och nagelband ses över. Fotmassage och en fuktgivande fotmask samt lackning av naglar. Behandlar ej fotsvamp.

Kosmetisk tatuering

”Konsten att implantera pigment i läderhuden som resulterar i en färgning av huden”. Kosmetisk tatuering framhäver ögonen, permanent eyeliner och ögonbryn sitter i flera år. Gråt, skratta eller ta en simtur – färgen sitter kvar!

 • Kosmetisk tatuering ”powderlips”.
  3500kr
  Läpptatuering. Vill du slippa att ständigt behöva måla om läpparna eller bättra på läppstiftet? Då är läpptatuering någonting för dig!

  Du bestämmer själv om du bara vill jämna till din läppkontur i en naturlig färgton eller ge illusionen av en målad mun.

 • Påfyllning Powderlips
  Påfyllning powderlips 6 veckor efter första tillfället
 • Kosmetisk tatuering fransmarkering
  1900kr
  En tatuerad franmarkering ger illusionen av en tätare frans och en djupare blick. 

  Du väljer själv om du bara vill markera dina ögonfransar, eller om du vill ha en permanent välgjord makeup.

 • Påfyllning fransmarkering
  Påfyllning av fransmarkering 6 veckor efter första tillfället
 • Konsultation 3 D bryn
  250kr
  Konsultation där vi kollar lite form och går igenom hur det går till. I vissa fall om man vill testa bedövning och färg vid ev allergier.
 • Microblading/ 3D bryn. Hårstråteknik, nytt set
  3900kr
  Vi erbjuder kosmetisk tatuering, ögonbryn i 3D. vi skapar och målar upp en form tills du nöjd sen utför jag behandlingen där jag lägger små snitt i översta hudlagret för att forma fram ett så verklighetstroget ögonbryn.

  I priset ingår ett återbesök inom 4-7 veckor.

 • Fluffy microblading
  4400kr
  Fluffy Microblading är en ögonbrynstatuering som ger intrycket likt Browlift, du går ett större och busigare bryn. Påfyllning ingår inom 4-7 veckor efter nytt set.
 • Kombobrows
  4500kr
  3D bryn hårstråsteknik plus skuggning. Vi skapar och målar upp en form tills du är nöjd sen utför jag behandlingen där jag lägger små snitt i översta hudlagret för att forma fram ett så verklighetstroget ögonbryn med skuggning. I priset ingår ett återbesök inom 4-7 veckor.
 • 3 D Bryn, microblading. Enstaka strån inom 1 månad efter avslutat nytt set.
  500kr
  Om du behöver fylla på Enstaka strån efter du gjort ett nytt set, inom 1 månad efter påfyllningen.
 • Påfyllning 3 D bryn inom 4-7 veckor ingår
  Återbesök ingår i priset endast inom 4-7 veckor så boka det i samband med första bokningen för kosmetisk tatuering!
 • Återbesök 3D bryn inom 12 månader
  1400kr
  Priset gäller endast de kunder som gjort brynen hos oss vid första besöket
 • Återbesök 3D bryn inom 1-2 år
  2300kr
  Återbesök gäller endast kund som tidigare gjort brynen hos oss.
 • Återbesök kombobrows inom 12 mån.
  1900kr
  Påfyllning av kombobrows, hårstråsteknik plus skuggning. Priset gäller endast de kunder som gjort brynen hos oss vid första besöket.
 • Återbesök kombobrows 1-2 år.
  2800kr
  Påfyllning av kombobrows, hårstråsteknik plus skuggning. Priset gäller endast de kunder som gjort brynen hos oss vid första besöket.

Tandblekning

MightySmiles tandblekning med MightyPearl gel är totalt 3x10minuter. Vi använder oss av kallt LED-ljus. Lampan i sig bleker inte tänderna och avger inte heller värme utan är skonsam mot tänderna. Lampans funktion ihop med MightyPearl gelen aktiverar blekningsprocessen . Efter behandlingen har du 2-9 nyanser vitare tänder.

 • Tandblekning
  1495kr
  MightySmile – En säker metod till ett fräscht leende! Vi ändrar inte emaljens struktur utan tar endast bort missfärgningar. Missfärgningar byggs upp under årens gång samt påverkas av kost, hälsa och munhygien. Alla har olika lätt/svårt att få missfärgningar på tänderna och alla människor har olika nyans. Vår produkt gör jobbet på tanden tillsammans med kallt led-ljus för att ta bort/minska missfärgningar. Hur länge resultatet håller är upp till kundens egna munhygien, Ph-värdet i munnen, kostvanor, nyans samt hur man följer skötselråden. Eftersom alla bygger upp missfärgningar olika snabbt är hållbarheten också individuellt. Våra rekommendationer är att underhålla det med återbesök 3-6 månader. Det finns dom som kan vänta längre än så också. Denna tandblekning ger ett resultat på 2-9 nyanser vitare tänder och är den skonsamma varianten till ett fräscht leende! Efter behandlingen rekommenderas att mat & dryck som igen innehåller starka färgämnen undviks. Exempelvis soya, rödvin med mera.

Ansiktsbehandling

Vi har valt att ha en kort behandlingsmeny för att göra det enkelt för dig. Du väljer egentligen bara hur lång behandling du vill ha så skräddarsyr vi behandlingen efter just din hud.

Att tänka på:
• Undvik att sola minst 3 dagar efter behandling.
• Torr eller fjällande känsla 3-6 dagar efteråt är helt normalt.
• Utrensning av huden påbörjas som går över efter 2-7 dagar.

 • NYHET Relaxing Guasha Face Lift
  795kr
  Guasha massage har använts i över 4500år.

  Tekniken används för att öka blodcirkulationen, löser upp slaggprodukter i vår bindväv, hjälper vårt lymfsystem, förebygger rynkor genom att få muskulaturen att slappna av & minskar svullnad i huden.

  Vi använder oss av specifika tekniker & produkter anpassade efter din hud.

  Behandlingen passar alla & är både effektiv samt avslappnade.

 • NYHET PRX-T33 INTENSE
  2495kr
  PRX-T33 intense är en förlängd version av original bahandlingen med PRX. Nu har vi adderat kyla & fukt för att boosta & ge ytterligare effekt av vår favoritbehandlign PRX-T33!

  Behandlingen för dig som vill behandla:
  Akneärr
  Fina linjer & rynkor
  Pigmenteringar även melasma
  Jämnare hudton & struktur
  Liv & lyster

  Behandlingen passar alla hudtyper & kan göras året om.
  PRX-T33 är en nålfri TCA + Väteperoxid behandling som penslas på huden i flera lager för ökad effekt!

  Innan behandling : EJ solbränd hud eller avancerade behandlingar gjorda en vecka innan.

 • PRX-T33
  1995kr

  Peeling för dig som vill behandla fina linjer, rynkor, akneärr, pigmenteringar, jämnare hudton & lyster. En behandling som verkligen gör något för

  alla. PRX-T33 är en nålfri & smärtfri TCA + Väteperoxid behandling som penslas på huden i flera lager för ökad effekt!

 • CooLifting
  2100kr
  Coolifting systemet gör det möjligt att under högt tryck av koldioxid öppna upp cellmembranen i huden och föra ned en muskelavslappnande peptid och en mycket finfördelad hyaluronsyra (naturligt ämne som redan existerar i din hud) djupt ned i huden (Dermis). Detta ger en ordentlig fuktboost och att muskulaturen i ansiktet slappnar av så att befintliga rynkor blir mindre synliga med tiden och förebygger uppkomsten av nya rynkor.
  Vilka områden kan jag behandla?
  Coolifting lämpar sig för hela ansiktet och ger direkt synbart resultat. Linjer/rynkor såsom glabellan (mellan bryn), nasolabiala vecken (linjer runt munnen) längsgående rynkor i pannan och linjer runt ögon.

  Överlägsna resultat:
  – Reducerar linjer och rynkor, samt förebygger nya i och med ökad kollagen- & elastinproduktion
  – Stramar upp huden
  – Slätar ut och stramar upp dekolletage
  – Motverkar påsig, trött och glåmig hy
  – Reparerar, återställer och bygger upp hudens kondition på djupet
  – Tar bort döda hudceller (huden blir renare), ger en smidigare & fastare hud med ungdomlig lyster.
  – Återfuktar på djupet
  Enstaka påfyllnadsbehandlingar: 1800:-
  Kur 4 gånger: 6400:- (2000:- rabatt)

 • Microneedling
  2400 kr
  Microneeedling är en djupgående och avancerad nålbehandling som hjälper till att öka hudens kollagen. Microneedling behandlar effektiv bl.a. Ärrvävnad efter tex acne. Minskar förstorade porer och allmänt glåmig hud samt fina linjer. Rekommenderat är mellan 3-8 ggr beroende på åkomma. Boka gärna en kostnadsfri konsultation hos oss för att se vad vi kan göra just för dig. Hos oss så ingår alltid en syrabehandling för att vi alltid vill uppnå allra bästa resultat.
 • Kombobehandling Microneedling + Coolifting
  3000 kr
  Kombinera två utav våra mest resultatinriktad behandlingar. För att få en hud som är fyllig,spänstig och grymt återfuktad! Pris 3000kr ord 4500kr
 • BB Glow
  2400kr
  En BB Glow behandling är en lättare microneedlingbehandling (fraktioner mesoterapi). BB-serumet slussas ner successivt ner i huden med en microneedlingpenna och sterila NANO-nålar, även övre och nedre ögonlock går att behandla.

  Denna behandling ger en omedelbar och gradvis effekt av en strålande och jämnare hudton. Serumet minskar pigmenteringar, ökar hudens elasticitet och kollagenproduktionen, även en minskning av fina linjer, rynkor och stora porer. Berikar huden med antioxidanter och vitaminer.

  Denna behandling ger en lätt foundation effekt och man kan ljusa upp området kring ögonen.
  Passar dig som vill se fräscht osminkad ut till sommaren

 • Quick fix 30 min
  495 kr
  För dig som vill ha en snabb behandling med synbart resultat, rengöring, aha-syra och champangemask. Din hy blir maximalt återfuktad, mindre synliga porer och ger fantastisk lyster. Efter 30 min är din hy som ny!
 • Ansiktsbehandling 30 min
  650kr
  Quickfix behandlingen med långvariga resultat. Behandlingen passar alla och anpassas alltid efter din hud och dess tillstånd just nu. Huden rengörs, hudanalys utförs, peeling med AHA/PHA, portömning, mask, serum, efterbehandlande kräm och vårdande foundation.
 • Ansiktsbehandling Hudterapeutens Val 60 min
  990kr
  Låt oss skräddarsy en behandling som vi tycker passar din hud, dina behov och önskemål allra bäst.
 • Ansiktsbehandling 90 min
  1390kr
  Rengörande och intensivt återfuktande, cellförnyande och reparerande behandling. Huden rengörs, hudanalys utförs, peeling med AHA-syra, portömning, brynformning, ansiktsmassage, guldmask, närmade ögonmask, massage av axlar, serum. Efterbehandlande créme och en vårdande samt skyddande foundation avslutar denna behandling. Du kan välja ett tillval i denna behandling; Frans & Brynfärg Värde 349:-. Lättare Manikyr Värde 349:-. Skriv i kommentaren vid bokning vad du väljer.
 • M Picaut Signaturbehandling 60 min
  1195kr
  Utförs med varma, härliga handdukar för skön avslappning & maximal effekt av M Picaut`s ekolyx produkter & speciella massage. Dubbelrengröing & dubbel ansiktsmask tillsammans med djupgående massage för ansikte, dekolletage & nacke framtagen för att aktivera, lyfta & balansera din hud samt ge optimal lyster. Samtidigt som den är djupt avkopplande ger den dig härlig ny energi! Följande ingår utvalt efter just din huds behov : Dubbelrengöring, peeling, m pikat signaturmassage med serum & mask, handmassage, peeloff mask samt avslutande ansiktskräm & ögonkräm.
 • Exuviance Radience Retinol Peel
  1200 kr
  Radience Retinol Peel är en högeffektiv peeling med kraftfulla resultat. Retinolpeelingen passar för alla hudtyper som är behov av förnyelse. Den intensiva behandlingen kan användas för att jobba på olika typer av hudtillstånd, så som linjer och rynkor, ojämn pigmentering och förlorad spänst. Retinol ger även fina resultat på en aknebenägen hud. Peelingen minimerar synbarheten av akneärr och postinflamatorisk hyperpigmentering. Som alltid, är du osäker på om detta är en behandling för dig är det bara att höra av dig till oss så guidar vi dig.
 • Dermaceutic Milk Peel
  1200kr
  Milk Peel är en behandling vilken ger hudföryngring och passar en åldrad, rynkig och pigmenterad hud. Kan även användas för som en hudföryngrande och rengörande behandling på kroppen såsom händer, armar, hals och dekolletage.
  Milk Peel innehåller 50 % glykolsyra, 3 % salicylsyra och 10 %
  mjölksyra och är avfettande, djuprengörande och utslätande.
  Behandlinger reducerar effektivt fina linjer och torrhetsrynkor, en askungenbehandling för en trött, livlös och oren hud. Passar perfekt som en lunchbehandling.
  Milk peel rekommenderas som en kur på 4 behandlingar med
  2 veckors intervall. För bästa resultat används Dermaceutics
  medicinska hudvårdsprogram 2 veckor före, under och 2 veckor
  efter kuren
 • Dermaceutic Kemisk Mask Peel
  790kr
  Mask Peel passar för effektiv djuprengöring av huden. Huden får en ren
  och fin lyster samt en mild hudföryngring. Mask peel är en
  30 % glykolsyrabehandling som passar fet hud och acne.
  Rekommenderas som kur på 4 behandlingar med 2 veckors
  intervall. För bästa resultat används Dermaceutics medicinska
  hudvårdsprogram 2 veckor före och efter kuren.
 • Dermacetic Mela Peel
  3100 kr
  En kraftfull peel som behandlar all sort pigmentering. Behandlingen minskar pigmentering, hindrar uppkomsten av pigmentering, ger en mer jämn hudton, förbättrar hudens lyster och uppmjukande effekt på linjer. Efter behandlingen skickas det även med en Mela Cream som ska användas varje dag i 4 veckor för bästa resultat. Behandlingen rekommenderas att göras 1-2ggr med en månads uppehåll.
 • Renande Ryggbehandling 30 min
  690kr
  Djuprengörande behandling som minimerar förekomsten utav orenheter och överskottstalg. Rengöring, AHA peeling, portömning, mask,avslutas med massage med en massagecreme som återfuktar peelar och stimulerar hudens cellförnyelse.

Kombobehandlingar

För oss på Hudvårdskompaniet är det viktigt att du som kund hos oss får den bästa möjliga hjälp vi kan ge dig. Vi har en lång behandlingsmeny med många alternativ att välja bland, men vi vill nu göra det lättare för dig. Vi hudterapeuter har satt ihop kombobehandlingar efter dina behov.

Dagligen stöter vi på hudtillstånd och hudtyper där en behandling och ett möte med oss inte räcker till. Därför har vi satt ihop paket med behandlingar där

just din hud är i fokus. I dessa kombobehandlingar kommer vi att jobba med olika typer av behandlingmetoder och hemmaprodukter vilket ger ett effektivare resultat. Det är viktigt för oss att du som kund hos oss alltid känner dig nöjd med de resultat vi levererar. Vi jobbar långsiktigt och våran relation till dig och din hud

är prio ett för oss.

 • Konsultation - Akne - Akneärr
  9900 kr
  Konsultationen gör vi innan vi påbörjar behandlingarna för att säkerställa att detta är kombon för dig. Vi lägger också upp en plan och bokar in tider.

  Akne behandlar vi som blossande eller ärr. Du väljer efter hur din hud är just nu och vi anpassar självklart efter just din akne.

  Behandlingar :

  2 st C vitamin behandlingar

  4 st Microneedling

  BB Glow behandling

  Hemmaprodukt : Dermaceutic Trivita C30 serum

  Behandlingar, konsultation och hemmaprodukter ingår i priset.

 • Konsultation - Akne - Blommande Akne
  6700 kr
  Konsultationen gör vi innan vi påbörjar behandlingarna för att säkerställa att detta är kombon för dig. Vi lägger också upp en plan och bokar in tider.

  Akne behandlar vi som blossande eller ärr. Du väljer efter hur din hud är just nu och vi anpassar självklart efter just din akne.

  Behandlingar :
  2 st 30 min AHA behandlingar
  2 st IPL behandlingar
  2 st Microneedling

  Hemmaprodukt :
  Exuviance Vespera Bionic serum

  Behandlingar, konsultation och hemmaprodukter ingår i priset.

 • Konsultation - Antiage - Lilla Paketet
  7300 kr
  Konsultationen gör vi innan vi påbörjar behandlingarna för att säkerställa att detta är kombon för dig. Vi lägger också upp en plan och bokar in tider.

  Här jobbar vi föryngrande och får bort fina linjer. Vi erbjuder två olika kombobehandlingar med olika behandlingar och resultatnivåer.

  Behandlingar :
  2 st Microneedling
  2 st IPL behandlingar

  Hemmaprodukt:
  Dermaceutic Dermalift serum

  Behandlingar, konsultation och hemmaprodukter ingår i priset.

 • Konsultation - Antiage - Stora Paketet
  10200 kr
  Konsultationen gör vi innan vi påbörjar behandlingarna för att säkerställa att detta är kombon för dig. Vi lägger också upp en plan och bokar in tider.

  Här jobbar vi föryngrande och får bort fina linjer. Vi erbjuder två olika kombobehandlingar med olika behandlingar och resultatnivåer.

  Behandlingar :
  2 st Microneedling
  2 st IPL behandlingar
  2 st Coolliftning

  Hemmaprodukt :
  Dermaceutic Dermalift serum

  Behandlingar, konsultation och hemmaprodukter ingår i priset.

 • Konsultation - Atopiskt Eksem
  4500 kr
  Konsultationen gör vi innan vi påbörjar behandlingarna för att säkerställa att detta är kombon för dig. Vi lägger också upp en plan och bokar in tider.

  Med denna kombo lindrar vi ditt atopsika eksem.

  Behandlingar :
  6 st 30 min Essebehandlingar
  + 4 st hydraboost ampuller

  Hemmaprodukt :
  Esse Sensitive cleanser
  Esse Protect oil

  Behandlingar, konsultation och hemmaprodukter ingår i priset.

 • Konsultation - Fuktfattig och glåmig - Lilla paketet
  6700 kr
  Konsultationen gör vi innan vi påbörjar behandlingarna för att säkerställa att detta är kombon för dig. Vi lägger också upp en plan och bokar in tider.

  Denna kombo passar dig med hud som saknar fukt och lyster. På bara 4 veckor får vi din hud på banan igen.

  Behandlingar :
  2 st Microneedling
  2 st Coolliftning

  Hemmaprodukt :
  Eneomey Daylight C20 serum

  Behandlingar, konsultation och hemmaprodukter ingår i priset.

 • Konsultation - Fuktfattig och glåmig - Stora paketet
  9900 kr
  Konsultationen gör vi innan vi påbörjar behandlingarna för att säkerställa att detta är kombon för dig. Vi lägger också upp en plan och bokar in tider.

  Denna kombo passar dig med hud som saknar fukt och lyster. På bara 6 veckor får vi din hud ordentligt på banan igen.

  Behandlingar :
  2 st Microneedling
  4 st Coolliftning

  Hemmaprodukt :
  Eneomey Daylight C20 serum

  Behandlingar, konsultation och hemmaprodukter ingår i priset.

 • Konsultation - Pigmetfläckar
  12900 kr
  Konsultationen gör vi innan vi påbörjar behandlingarna för att säkerställa att detta är kombon för dig. Vi lägger också upp en plan och bokar in tider.

  I detta paket ligger fokuset på pigmentfläckar, med hjälp av dessa behandlingar som är anpassade för just det problemet hjälper vi dig att får bort dem.

  Behandlingar :
  2 st Kemiska peelingar
  2 st IPL-behandlingar
  2 st Microneedling

  Hemma produkter:
  Dermaceutic Mela cream serum
  Dermaceutic Sunceutic solkräm

  Behandlingar, konsultation och hemmaprodukter ingår i priset.

 • Konsultation - Rosacea
  7200 kr
  Konsultationen gör vi innan vi påbörjar behandlingarna för att säkerställa att detta är kombon för dig. Vi lägger också upp en plan och bokar in tider.

  Syftet med denna kombo är att dämpa och få din rosacea under kontroll.
  Alla behandlingar kan anpassas efter just din rosacea.

  Behandling :
  3 st 30 min AHA behandlingar
  3 st IPL behandlingar

  Hemmaprodukter :
  Dermaceutic K ceutic dagkräm
  Exuviance Antiredness serum

  Behandlingar, konsultation och hemmaprodukter ingår i priset.

 • Massage 60 min
  990 kr
  Avstressande behandling för trötta muskler.
  Kroppen masseras med Exuviance behandlande massagekräm med PHA som återfuktar, peelar och stimulerar hudens cellförnyelse.
 • Massage 30 min
  650 kr
  En behandling för din trötta rygg.
  Exuviance behandlande massagekräm med PHA som återfuktar, peelar och stimulerar hudens cellförnyelse.

Massage

Massage

 • Massage 60 min
  990 kr
  Avstressande behandling för trötta muskler.
  Kroppen masseras med Exuviance behandlande massagekräm med PHA som återfuktar, peelar och stimulerar hudens cellförnyelse.
 • Massage 30 min
  520 kr
  En behandling för din trötta rygg.
  Exuviance behandlande massagekräm med PHA som återfuktar, peelar och stimulerar hudens cellförnyelse.

Fotbehandling

 • Exuviance Fotbehandling 50 min
  890 kr
  Med AHA-peeling för dina fötters välbefinnande.
  Inleds med ett mjukgörande fotinpackning, därefter peelas underben och fot med trippelverkande exfoliernade créme. AHA peeling appliceras på förhårdnader som även filas, liktornar avlägsnas.
  Naglar och nagelband ses över, nageltrång.
  Fotmassage och en fuktgivande fotmask samt lackning av naglar.
  Behandlar ej fotsvamp.
 • Lash & Brow Luxe
  490 kr
  Frans och brynfärg. Inkl brynformning och styling.
 • Luxe Lash
  350 kr
  Fransfärgning. Inkl brynformning och styling.
 • Luxe Brow
  350 kr
  Brynfärgning. Inkl brynformning och styling.
 • Classic Brow
  250 kr
  Formning utav bryn. Och styling.
 • Rehab Brows (3 besök)
  1000 kr
  Värde 1495 kr.
  Behöver dina bryn genomgå en rehab? Lugn, vi hjälper dig!
  Besök 1. Konsultation, Luxe Brow behandling och få med dig en vårdande samt fiberberikade ögonbrynsgelé samt Led pincett (värde 595).
  Besök 2. Uppföljning, Luxe Brow behandling.
  Besök 3. Utvärdering, Luxe Brow behandling.
 • Exuviance ögonbehandling med frans & brynfärg
  590 kr
  Huden runt ögonen är tunnare och känsligare än huden i övriga ansiktet. Det är också här de första rynkorna oftast visar sig.
  Exuviance Ögonbehandling är en lyxig och återfuktande behandling som passar alla. Vi färgar både fransar och bryn,
  vi plockar även brynen under behandlingen. Vi lägger en återfuktande peeling, lugnande ögonmask och avslutar med en skön ögoncreme. Precis vad området kring ögonen behöver.
 • Kosmetisk tatuering 3D bryn
  3900 kr
  Vi erbjuder kosmetisk tatuering, ögonbryn i 3D. Vi skapar och målar upp en form tills du är nöjd sedan utför vi behandlingen där vi lägger små snitt i översta hudlagret för att forma fram ett så verklighetstroget ögonbryn som möjligt.
  I priset ingår ett återbesök inom 4-7 veckor.
 • Yumi Brows
  695kr
  Allergivänligt skonsamt brynlyft! Senaste metoden på marknaden Stärkande serum + färg ingår (Samma produkter som vid Yumi Lashes)695
 • Yumi Lashes
  1195kr
  Yumi Lashes Keratin Lash Lift ger ett lyft för allas ögon! *Senaste nytt* *framtagen med hänsyn till allergiker *inga starka kemikalier *lyft från roten vilket maximerar din naturliga längd *Intensivt vårdande inpackningar innehållande keratin, vitaminer och oljor som reparerar och stärker fransen vilket ger fylligare och längre fransar. *allergivänlig färgning *hållbarhet upp till 10v beroende på dina egna fransars kvalité och cykel En behandling för dig som vill utesluta slitage och istället bygga upp dina egna fransar!
 • Kombo-behandling Yumi Lashes & Brows
  1695kr
 • Lashlift
  990 kr
  Vi permanent böjer dina fransar och du får perfekta långa fransar som ger en öppen blick.
  Fransfärgning ingår alltid.
  Resultatet håller i sig 4-6 veckor.
 • BROWLIFT
  595kr
  Browlift är en keratinbehandling precis som lashlift där vi “lyfter upp” stråna och färgar samt plockar. Förbättrar ditt egna bryn.
 • Kombo Lashlift & Browlift
  1295kr

BrowBar™

BrowBar™

 • Lash & Brow Luxe
  490 kr
  Frans och brynfärg. Inkl brynformning och styling.
 • Luxe Lash
  350 kr
  Fransfärgning. Inkl brynformning och styling.
 • Luxe Brow
  350 kr
  Brynfärgning. Inkl brynformning och styling.
 • Classic Brow
  250 kr
  Formning utav bryn. Och styling.
 • Rehab Brows (3 besök)
  1000 kr
  Värde 1495 kr.
  Behöver dina bryn genomgå en rehab? Lugn, vi hjälper dig!
  Besök 1. Konsultation, Luxe Brow behandling och få med dig en vårdande samt fiberberikade ögonbrynsgelé samt Led pincett (värde 595).
  Besök 2. Uppföljning, Luxe Brow behandling.
  Besök 3. Utvärdering, Luxe Brow behandling.
 • Permanent ögonfransböjning
  990 kr
  Perfekta fransar som ger en öppen blick.
  Fransfärgning ingår alltid.
  Resultatet håller i sig 4-6 veckor.
 • Exuviance ögonbehandling med frans & brynfärg
  590 kr
  Huden runt ögonen är tunnare och känsligare än huden i övriga ansiktet. Det är också här de första rynkorna oftast visar sig.
  Exuviance Ögonbehandling är en lyxig och återfuktande behandling som passar alla. Vi färgar både fransar och bryn,
  vi plockar även brynen under behandlingen. Vi lägger en återfuktande peeling, lugnande ögonmask och avslutar med en skön ögoncreme. Precis vad området kring ögonen behöver.
 • Yumi Brows
  695 kr
  Allergivänligt skonsamt brynlyft! Senaste metoden på marknaden Stärkande serum + färg ingår (Samma produkter som vid Yumi Lashes)
 • Yumi Lashes
  1195 kr
  Yumi Lashes Keratin Lash Lift ger ett lyft för allas ögon! *Senaste nytt* *framtagen med hänsyn till allergiker *inga starka kemikalier *lyft från roten vilket maximerar din naturliga längd *Intensivt vårdande inpackningar innehållande keratin, vitaminer och oljor som reparerar och stärker fransen vilket ger fylligare och längre fransar. *allergivänlig färgning *hållbarhet upp till 10v beroende på dina egna fransars kvalité och cykel En behandling för dig som vill utesluta slitage och istället bygga upp dina egna fransar!
 • Kombo-behandling Yumi Lashes & Brows
  1695 kr
 • BROWLIFT
  595 kr
  Browlift är en keratinbehandling precis som lashlift där vi “lyfter upp” stråna och färgar samt plockar. Förbättrar ditt egna bryn

Makeup

 • Individuell Makeupkurs 45 min
  695 kr
  Få hjälp med det som just du önskar. Svårt att hitta rätt nyans på underlaget? Hur applicerar jag en ögonskugga?
  Här får du i lugn och ro hjälp samt inspiration.
  Vid köp av minst 3 makeup produkter varav en foundation så bjuder vi på kursen!
 • Makeup-rådgivning
  299
  Fanny hjälper dig med vardagsmakeupen! Vill du lära dig lägga ögonskugga, hitta rätt foundation eller lite lättare egenskaper om alla? Hitta enkla steg som passar dig & din dagliga rutin. Vid köp av endast 1 produkt så bjuder vi på rådgivningen.
 • Fest-makeup 60 min helger
  1490 kr
  Gäller Lördagar & Söndagar
 • Fest-makeup 60 min vardagar
  990 kr
 • Brud-makeup
  2190 kr
  Konsultation ingår där vi går igenom dina önskemål.
  Därefter utförs en makeup så vi tillsammans kan bestämma vad som passar just dig, inför din stora dag.
 • Brudgummsjustering
  350 kr
 • Överläpp
  200 kr
 • Haka
  220 kr
 • Haka & överläpp
  350 kr
 • Polisonger
  270 kr
 • Ansikte
  420 kr
 • Halva armar
  300 kr
 • Hela armar
  420 kr
 • Armhålor
  260 kr
 • Bikini
  320 kr
 • Rygg
  380 kr
 • Halva ben
  360 kr
  Inkl Bikini 450 kr
 • Hela ben
  530 kr
  Inkl Bikini 630 kr
 • Borttagning av näshår
  200 kr

Vaxning

Vaxning

 • Överläpp
  200 kr
 • Haka
  220 kr
 • Haka & överläpp
  350 kr
 • Polisonger
  270 kr
 • Ansikte
  420 kr
 • Halva armar
  300 kr
 • Hela armar
  420 kr
 • Armhålor
  260 kr
 • Bikini
  320 kr
 • Rygg
  380 kr
 • Halva ben
  360 kr
  Inkl Bikini 450 kr
 • Hela ben
  630 kr
  Inkl Bikini 730 kr
 • Borttagning av näshår
  200 kr

Manikyr

 • Shellack CND
  590 kr
  En manikyr som är vårdande och droppmatar den egna nageln under hela tiden lacket är på.
  Stärker och vårdar den naturliga nageln och gör lackningen mer hållbar.
 • Borttagning shellac
  150 kr
 • Nytt set förstärkning
  720 kr
  Vi förstärker dina naglars befintliga längd med gelé.

  Vi jobbar med Light Elegance som är milda och ej reaktionsframkallande produkter.

 • Återbesök - förstärkning
  720 kr
  Vi tar bort det gamla lacket och förstärker dina naglars befintliga längd med gelé.

  Vi jobbar med Light Elegance som är milda och ej reaktionsframkallande produkter.

 • Borttagning av gelé- naglar
  395 kr
 • Genomskinlig förlängning
  795kr
 • Naturell Förlängning
  För dig som vill förlänga nagelbädden i en naturlig semitransparant rosa nyans.895kr
 • Nytt sett Nagelförlängning
  1095kr
  Förlängning utav naglarna. Här kan du skapa längd, färg och form fritt. Låt fantasin flöda!
 • Återbesök Nagelförlängning
  1095kr
  Återbesök för dig som redan gjort förlängning!
 • CryoPen-Behandling
  fr. 500 kr
  Enkel och säker metod för avlägsnande av olika hudförändringar.
  CryoPen tar bort: Fibrom, Vårtor, Pigmentfläckar, Hemangioma, Seborrheic keratoses, Fettknölar.

CryoPen

CryoPen

 • CryoPen-Behandling
  fr. 500 kr
  Enkel och säker metod för avlägsnande av olika hudförändringar.
  CryoPen tar bort: Fibrom, Vårtor, Pigmentfläckar, Hemangioma, Seborrheic keratoses, Fettknölar.

IPL hårborttagning

Powerlite IPL tar bort oönskad hårväxt med hjälp av intensivt pulsat ljus. Ljuset förstör hårsäcken så att inget nytt hår kan växa fram. IPL är snabb, säker och ger permanent hårreducering efter ett fåtal behandlingar. Behandlingen kan utföras både på ansikte och kropp.

Förutom hårborttagning får du på köpet en effektiv nybildning av kollagen och elastin vilket ger en friskare och fräschare hud.

 • Överläpp
  999 kr
 • Haka
  1199 kr
 • Överläpp & haka
  1599 kr
 • Kinder
  1599 kr
 • Hals
  1599 kr
 • Helt ansikte/ skägg
  1999 kr
 • Bikinilinje
  1299 kr
 • Underben
  1999 kr
 • Underben & bikini
  2499 kr
 • Baksida lår
  1999 kr
 • Lår inkl. bikinilinje
  2499 kr
 • Hela ben inkl. bikini
  4999 kr
 • Armhålor
  949 kr
 • Rygg
  1999 kr
 • Axlar & skuldror
  1499 kr
 • Bröst
  1499 kr
 • Bröst & mage
  1999 kr
 • Mage
  1499 kr
 • "Magsträng"
  999 kr
 • Nacke/ hårfäste
  999 kr
 • Överarmar
  999 kr
 • Underarmar
  999 kr
 • Hela armar
  1999 kr
 • Händer
  499 kr
 • Fötter
  499 kr
 • Enstaka strån/ puls
  fr. 499 kr
 • Överläpp
  999 kr
 • Haka
  1199 kr
 • Överläpp & haka
  1599 kr
 • Kinder
  1599 kr
 • Helt ansikte
  2499 kr
 • Decolletage
  1799 kr
 • Panna
  1499 kr
 • Händer
  1499 kr
 • Enstaka puls
  fr. 499 kr

IPL hudföryngring

Powerlite IPL är modern teknik som tar din hudvård till en helt ny dimension. Den reparerar skador och lådande inifrån. Behandlingarna är dessutom smärtfria, säkra och snabba.

IPL bygger på intensivt pulsat ljus som effektivt förbättrar skadad hud och bromsar effekterna av hudens åldrande inifrån.

IPL hudföryngring

Powerlite IPL är modern teknik som tar din hudvård till en helt ny dimension. Den reparerar skador och lådande inifrån. Behandlingarna är dessutom smärtfria, säkra och snabba.

IPL bygger på intensivt pulsat ljus som effektivt förbättrar skadad hud och bromsar effekterna av hudens åldrande inifrån.

 • Överläpp
  999 kr
 • Haka
  1199 kr
 • Överläpp & haka
  1599 kr
 • Kinder
  1599 kr
 • Helt ansikte
  2499 kr
 • Decolletage
  1799 kr
 • Panna
  1499 kr
 • Händer
  1499 kr
 • Enstaka puls
  fr. 499 kr

Tandblekning

Vi är utbildade av Mighty Smile som är ett svenskt ledande företag.

Deras tandblekning är skonsam & ej skadlig för tänderna. Tar bort missfärgningar & beläggningar på tänder.

 • Tandblekning
  1495kr
  MightySmile – En säker metod till ett fräscht leende! Vi ändrar inte emaljens struktur utan tar endast bort missfärgningar. Missfärgningar byggs upp under årens gång samt påverkas av kost, hälsa och munhygien. Alla har olika lätt/svårt att få missfärgningar på tänderna och alla människor har olika nyans. Vår produkt gör jobbet på tanden tillsammans med kallt led-ljus för att ta bort/minska missfärgningar. Hur länge resultatet håller är upp till kundens egna munhygien, Ph-värdet i munnen, kostvanor, nyans samt hur man följer skötselråden. Eftersom alla bygger upp missfärgningar olika snabbt är hållbarheten också individuellt. Våra rekommendationer är att underhålla det med återbesök 3-6 månader. Det finns dom som kan vänta längre än så också. Denna tandblekning ger ett resultat på 2-9 nyanser vitare tänder och är den skonsamma varianten till ett fräscht leende!