Liveshopping

Liveshopping med Hudvårdskompaniet

Missa inte vår första liveshopping fredag 27e november (black friday)!

  • Datum: 27/11 2020
  • Tid: 19:00
  • Plats: Digitalt

Nu är det äntligen dags för vårt föra liveshopping-event! Under eventet kommer vi ge dig råd och tips över hur du använder våra produkter. Du kommer även få ta del av exklusiva erbjudanden samt få ett unikt tillfälle att ställa dina frågor till våra experter. Givetvis kommer det hända mycket mer än så, och vi hoppas på att få se dig där!

OBS: Eventet är helt kostnadsfritt och vi har begränsat antal platser, så se till att anmäla dig redan idag!

Detaljer för eventet

Datum:
Fredagen 27e november 2020 (black friday)

Tid:
Eventet startar 19:00

Plats:
Eventet är ett online-event. Du kommer delta via en länk som du får i ett e-postmeddelande när du registrerat dig. Det enda du behöver göra är att klicka på den länken några minuter före 19:00 fredagen 27e november. Vi kommer även skicka påminnelser via e-post till dig några gånger med samma länk. Detta för att minska risken för att du missar vårt event.

Anmälan:
Registrera dig via formuläret nedan. Du kommer få mail efter din registrering med en länk som du använder för att nå eventet. Vi kommer även påminna dig lite innan eventet så att du inte missar det.

Övrigt:
Tänk på att du som deltagare inte kommer ha på mikrofonen eller kameran. Du kommer kunna kommunicera med oss i en öppen chatt där endast ditt namn kommer vara synbart för andra. Om du vill skicka in frågor innan så kan du skicka dem till elin@hudvardskompaniet.se.

Frågor och svar

Liveshopping är ett relativt nytt koncept! Kort och gott skulle man kunna beskriva som ett tillfälle där butiker har ett digitalt live-event som deras kunder kan besöka online. Vad som händer under eventet kan skilja sig, men i regel svara butiken på frågor, ger tips och råd eller/och erbjudanden.

Vi på Hudvårdskompaniet kommer göra precis det! Våra experter kommer ge dig råd och tips samt besvara dina frågor live. Vi kommer också släppa en del erbjudanden vid tillfället, så vi hoppas på att se dig där!

Nej, det här eventet är helt kostnadsfritt! Att tänk på är dock att det är begränsat antal platser.

Det som kommer hända är:

  • Våra experter ger dig tips och råd kring användning av våra produkter.
  • Du får unika erbjudanden.
  • Vi svarar på era frågor som ni skickar in innan eller under eventet.
  • Och mycket, mycket mer!

Ja, man kommer kunna delta via mobiltelefon eller surfplatta.

© Copyright - Hudvårdskompaniet